Kυριακή 25 Σεπτεμβρίου ραντεβού στην Τεχνόπολη – Wheeling2help!

» Posted on Σεπ 10, 2016 in Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Kυριακή 25 Σεπτεμβρίου ραντεβού στην Τεχνόπολη – Wheeling2help!

XXρώματα.. πινελιές.. παιδιά.. χαμόγελα.. για την ακρίβεια 365!

Με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, θα συμμετέχουμε στη Mεγαλύτερη Γιορτή Εθελοντισμού, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή το Wheeling2help Vol.2 όπου μία ομάδα ποδηλατών θα διανύσει 1700 χιλιόμετρα από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης με ένα σκόπο: Να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστούν 100 αναπηρικά αμαξίδια!

Το ραντεβού μας είναι Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11-13.00 στην Τεχνόπολη!

Μας περιμένει πλήθος δραστηριοτήτων για τον εθελοντισμό, την υγεία, την αναπηρία και το περιβάλλον από διάφορες οργανώσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων για την αναπηρία, αλλά και τη βελτίωση των σχέσεων στο κοινωνικό σύνολο.

Επίσης, την ημέρα εκείνη θα συλλέγονται Πλαστικά Καπάκια για Καλό Σκοπό! Oι GREEN ANGELS και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων “Αγάπη για Ζωή” θα βρίσκονται στην Τεχνόπολη, από τις 11.00 μέχρι τις 15.00, θέτοντας σε εφαρμογή την Πανελλαδική Πρωτοβουλία Συλλογής Πλαστικών Καπακιών, τα οποία προορίζονται για ανακύκλωση, προκειμένου να δοθούν αναπηρικά αμαξίδια σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Η δράση υλοποιείται παράλληλα, σε συνεργασία με την Ethelon, το Let’s do it Greece, τη βιωματική δράση της Ευαισθητοποιημένης Ανακύκλωσης του Συλλόγου Εθελοντών “ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ”, τον Σύλλογό μας και πλήθος άλλων φορέων και εθελοντικών ομάδων που θα δώσουν δυναμικό παρόν.

Παράλληλα, θα υποδεχτούμε τον Ελπιδοφόρο, τη Δώρα και όλη την ομάδα που ποδηλατούν από την Κωνσταντινούπολη, οι οποίοι θα περάσουν στις 25 Σεπτεμβρίου από την Αθήνα, διαδίδοντας τα μηνύματα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Ο Σύλλογός μας, η Ethelon, το Wheeling2help, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και όλες οι συμμετέχουσες ομάδες και οργανώσεις, σας προσκαλούμε να περάσουμε όλοι μαζί μια υπέροχη μέρα γεμάτη όμορφες δράσεις, θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα!

Στο τιμόνι της δράσης από την Ομάδα μας, οι αγαπημένες εθελόντριες Σελμίνα Καλάρι και Αναστασία Σταμάτη.

Σας περιμένουμε!!

Περισσότερες πληροφορίες στο info@oragiadrasi.gr