Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

» Posted on Δεκ 14, 2016 in Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

AAγαπημένοι μας φίλοι,

Φέτος, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Ο Δήμος Γλυφάδας, το Πρόγραμμα Εθελοντικής Υιοθεσίας Περιοχών και όλοι οι συμμετέχοντες Φορείς της Γλυφάδας κινητοποιούμε και προσκαλούμε τους συμπολίτες μας στην μεγαλύτερη συγκέντρωση Φαρμάκων, Τροφίμων, Ειδών Πρώτης Ανάγκης και Παιχνιδιών που έγινε ποτέ.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, δίνουμε εθελοντικό ραντεβού στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας (Πλατεία Νυμφών). Μικροί-Μεγάλοι «Γεμίζουμε τον Μαγικό Σάκο του Αϊ – Βασίλη», που θα στηρίξει τις 815 οικογένειες της Γλυφάδας, που αριθμούν 1.700 και πλέον μέλη, οι οποίες έχουν απόλυτη ανάγκη και βρίσκονται σε δυσχερή θέση.

Στο τιμόνι των προετοιμασιών από την Ομάδα μας, οι αγαπημένες μας εθελόντριες Κατερίνα Νεραντζάκη και Φωτεινή Λώζου.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια ευχάριστη μέρα εθελοντισμού, γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, λοιπόν, ας γίνουμε όλοι για μια μέρα «Μικροί Άγιοι Βασίληδες» για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες αυτών των οικογενειών και να φροντίσουμε για το γιορτινό τους τραπέζι.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
11.00 – 16.00
Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας

Δείτε την εκδήλωση στο facebook εδώ.