Πεζοπορία στον “Προφήτη Ηλία Γλυφάδας”

» Posted on Ιούλ 19, 2011 in Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πεζοπορία στον “Προφήτη Ηλία Γλυφάδας”

T

Tην Τετάρτη 20 Ιουλίου ο σύλλογος “Ώρα για Δράση” σας καλεί σε πεζοπορία στον Υμηττό προς το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην περιοχή της Γλυφάδας με αφορμή την τοπική εορτή. Στα πλαίσια της πεζοπορίας που οργανώνουμε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την εξέλιξη των αναδασώσεων του Υμηττού, να γευτούμε νόστιμα λουκούμια από τη γιορτή στους πρόποδες του βουνού και να ανέβουμε στο γραφικό εκκλησάκι ακολουθώντας μια διαδρομή σε μονοπάτι διάρκειας μιας περίπου ώρας. Πρόκειται για την πρώτη δράση πεζοπορίας που οργανώνει η νεοσύστατη ομάδα πεζοπορίας και ποδηλασίας του συλλόγου μας και θα χαρούμε ιδιαίτερα να είστε μαζί μας και να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα στο βουνό. Η εκδήλωση στην περιοχή όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί από τον Πολιτιστικό σύλλογο του Προφήτη Ηλία και το μονοπάτι θα είναι φωτισμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Φοράμε, λοιπόν, μακρύ παντελονάκι, αθλητικά παπούτσια… παίρνουμε φακό και αρκετό νερό… και είμαστε έτοιμοι για πεζοπορία!!!

Σημείο συνάντησης για το σύλλογο μας η συμβολή των οδών Γ. Γεννηματά και Αγίου Νεκταρίου στην Άνω Γλυφάδα (δίπλα από το 4ο Γυμνάσιο) και ώρα 19:30 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 6939200262 ή μέσω email στο info@oragiadrasi.gr