Βράβευση από τον Όμιλο Ξυνή Νοτίων Προαστίων

» Posted on Ιούλ 2, 2015 in Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βράβευση από τον Όμιλο Ξυνή Νοτίων Προαστίων

MMια συγκινητική διάκριση για τον Σύλλογό μας, προήλθε από τους σπουδαστές παιδαγωγικών του εκπαιδευτικού ομίλου Ξυνή Νοτίων Προαστίων όπου επέλεξαν να μας βραβεύσουν για το εθελοντικό έργο που προσφέρουμε και για την πανελλαδική εθελοντική δράση του Let’s do it Greece που ξεκινήσαμε με στόχο να ενώσουμε όλη την Ελλάδα.

Στην τελετή αποφοίτησης βραβεύτηκε η Μαρί Κυριακού, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Με Αγάπη», για την προσφορά της στα παιδιά και το κοινωνικό έργο που επιτελεί μέσω της εκπομπής της, όπως επίσης και οι δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου, Γλυφάδας και Αργυρούπολη-Ελληνικού.

Μάλιστα, οι σπουδαστές και οι καθηγήτριες του τομέα παιδαγωγικών παρουσίασαν και ένα πρωτότυπο θεατρικό παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Μάικ Φασολάκη, το οποίο ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. 

Εμείς από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για την τιμή που μας έκαναν και είμαστε έτοιμοι για νέα σχέδια και νέους μεγάλους στόχους για να τους υλοποιήσουμε από κοινού!

Δείτε φωτογραφίες εδώ: Βράβευση από το ΙΕΚ Ξυνή