Δράση Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών στο Ελληνικό

» Posted on Οκτ 24, 2015 in Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών στο Ελληνικό

Tο Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 4:00μμ – 8:00μμ ο Σύλλογός μας και ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, συνδιοργανώνουμε Δράση Ανακύκλωσης χαλασμένων ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών και λαμπτήρων στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Ελληνικό επί της οδού Ιασωνίδου.

Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση των πολιτών για τη διαδικασία της ανακύκλωσης και η προώθηση του εθελοντικού πνεύματος. Tην ημέρα εκείνη μπορείτε να φέρετε τις χαλασμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές ή τους λαμπτήρες στην πλατεία, προκειμένου να προοριστούν για ανακύκλωση.

Είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των κατοίκων μας, να ανακυκλώσουν και καλύπτοντας την ανάγκη να αδειάσουμε τα σπίτια μας από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που περιέχουν βαρέα μέταλλα και τοξικά χημικά, όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, τηλέφωνα, σίδερα, καφετιέρες, τοστιέρες, πιστολάκια, παιχνίδια, ρολόγια κλπ.

Αν έχετε κι εσείς χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές, μπορείτε να τις φέρετε στην πλατεία ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

Για πληροφορίες:
info@oragiadrasi.gr

ή στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης:
Γραφείο Δημότη 15415
Γραμματεία Διεύθυνσης Περιβάλλοντος 213 2026000

Σας περιμένουμε να Ανακυκλώσουμε!