Δράση Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών

» Posted on Οκτ 27, 2015 in Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δράση Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών

AAγαπημένοι φίλοι εθελοντές,

Οι προετοιμασίες για τη δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών συνεχίζονται δυναμικά.

Αυτό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου θα βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία Ελληνικού από τις 4.00 μμ έως τις 8.00 μμ.

Μεταξύ αυτών των ωρών, μπορείτε να μας φέρετε τις χαλασμένες ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές σας (τηλεοράσεις, υπολογιστές, εκτυπωτές, ανεμιστήρες, οθόνες, τηλέφωνα κλπ), καθώς εθελοντές του Συλλόγου μας και του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης θα είναι εκεί με φορτηγάκια του Δήμου, με σκοπό τη συγκέντρωση των συσκευών και την προώθησή τους στο εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης.

Η προσπάθειά μας στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να καλλιεργήσουμε την κουλτούρα να μην αφήνουμε τις χαλασμένες συσκευές μας στα πεζοδρόμια ή στους κάδους απορριμμάτων αλλά σε ειδικά σημεία συλλογής.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο οποίος, στα πλαίσια της δράσης μας, θέτει στην υπηρεσία των πολιτών τις τηλεφωνικές γραμμές από το Γραφείο Δημότη (15415) και από τη Γραμματεία Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (213 2026000). Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή χρειάζεστε βοήθεια στη μεταφορά μεγάλων οικιακών συσκευών προς ανακύκλωση (ψυγεία, κουζίνες, καταψύκτες, πλυντήρια κλπ), μπορείτε, για την εξυπηρέτησή σας, να καλέσετε στους παραπάνω αριθμούς.

Ας μην ξεχνάμε ότι μέσα από τη δράση αυτή έχουμε την ευκαιρία να “αποχαιρετήσουμε” τις χαλασμένες συσκευές μας, προστατεύοντας, παράλληλα, το περιβάλλον.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, αυτό το Σάββατο στην Κεντρική Πλατεία Ελληνικού.

Για πληροφορίες στον Σύλλογό μας : info@oragiadrasi.gr ή
Κατερίνα Γιαρικάνη (Υπεύθυνη Δράσης Ανακύκλωσης ”ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” : kgiarikani@gmail.com)
Nίκος Κιούσης (Συντονιστής ”ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” : kiousisnikos@hotmail.com)