Περπατάμε για το κλίμα

» Posted on Νοέ 25, 2015 in Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Περπατάμε για το κλίμα

O

Oπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτή τη χρονιά θα διεξαχθεί η διεθνής διάσκεψη των μελών των Ηνωμένων Εθνών, για την κλιματική αλλαγή, COP 21 στο Παρίσι, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου 2015. Τα κράτη μέλη θα συζητήσουν για τον περιορισμό των εκπομπών άνθρακα και την αντιμετώπιση της παγκόσμιας απειλής, του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Στις 29 Νοεμβρίου, μια μέρα πριν από την έναρξη της διεθνούς διάσκεψης, οργανώνονται ειρηνικές διαδηλώσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη, για να ζητηθεί από τους πολιτικούς να αναλάβουν δράση για το κλίμα. Φέτος, λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων, έχουν απαγορευτεί οι δημόσιες διαδηλώσεις στο Παρίσι. Γι αυτό το λόγο, θα ήταν ακόμη πιο σημαντική η παρουσία μας στις 29 Νοέμβρη στην Αθήνα, για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την κλιματική αλλαγή.

Η WWF σε συνεργασία με το Avaaz και την Greenpeace, μας καλούν αυτή την Κυριακή στις 12:00 έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης για να πάρουμε κι εμείς μέρος στον ειρηνικό περίπατο για το κλίμα. Η συμμετοχή σας θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια που πραγματοποιείται έναντι στην παγκόσμια απειλή της αλλαγής του κλίματος. Σας περιμένουμε, αυτή την Κυριακή, να περπατήσουμε μαζί για το κλίμα και τον πλανήτη μας!