Έφτασε η μεγάλη στιγμή για το Let’s do it Greece 2017!

» Posted on Μαρ 30, 2017 in Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έφτασε η μεγάλη στιγμή για το Let’s do it Greece 2017!

MMε κεντρικό μήνυμα «Δίνουμε ζωή στο βουνό μας», o Σύλλογός μας σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, το Σώμα Εθελοντών του Δήμου, τον ΣΠΑΥ, εθελοντικές ομάδες, συλλόγους, σχολεία, φορείς και κατοίκους της πόλης, προετοιμαζόμαστε δυναμικά για την Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let’s do it Greece 2017» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου σε πάνω από 1.200 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η δράση περιλαμβάνει τον καθαρισμό όλου του ορεινού μετώπου, αναδάσωση για την αποκατάσταση των καμένων εκτάσεων του Υμηττού και ανάπλαση του χώρου, στους πρόποδες του βουνού, με δημιουργία βοτανόκηπου, φροντίδα των μονοπατιών, συμπληρωματική δενδροφύτευση, βάψιμο σκαλοπατιών, καλλιτεχνικό γκράφιτι και περιποίηση των τραπεζοκαθισμάτων. Εκπαιδευτικά παιχνίδια, κατασκευές και ευχάριστες εκπλήξεις θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους εθελοντές.

Σημείο συνάντησης θα είναι το «Πατητήρι» Αργυρούπολης στη συμβολή των οδών Κιάφας & Διγενή Ακρίτα και ώρα συνάντησης 10:00 π.μ. για να θα δοθεί η αντίστροφη μέτρηση δημιουργώντας τη μεγαλύτερη αγκαλιά εθελοντισμού για το βουνό μας.

Σας περιμένουμε!!!

LET'S DO IT GREECE - ΑΦΙΣΑ