Πραγματοποιήσαμε το 1ο Οικολογικό Beach Party στην παραλία Γλυφάδας

» Posted on Ιούλ 16, 2011 in Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πραγματοποιήσαμε το 1ο Οικολογικό Beach Party στην παραλία Γλυφάδας

M

Mε επιτυχία πραγματοποιήσαμε το 1ο Οικολογικό Beach Party στην παραλία Γλυφάδας.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1o Οικολογικό Beach Party στην παραλία Γλυφάδας το Σάββατο 9 Ιουλίου από το σύλλογό μας. Επρόκειτο για μια πρωτότυπη εκδήλωση που συνδύαζε τον εθελοντισμό με τη διασκέδαση και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Από νωρίς το απόγευμα εθελοντές πραγματοποιήσαμε καθαρισμό της ακτής και όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν προορίστηκαν για ανακύκλωση. Παράλληλα,βάλαμε ένα μεγάλο στόχο……. να αφήσουν μια παραλία χωρίς σκουπίδια και αποτσίγαρα και τα καταφέραμε με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας. Ακολούθησε μουσική, χορός, φαγητό και νυχτερινό μπάνιο.


Για την υποστήριξη της εκδήλωσης ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο-café bar Sirocco’s, την PIZZA FAN, το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ και τους μουσικούς Νίκο Αρώνη και Φίλιππο Κλιάφα οι οποίοι τραγούδησαν εθελοντικά. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι περιβαλλοντικών οργανώσεων, φορέων της πόλης, του τύπου και δημοτικοί σύμβουλοι.


Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν, ο κύκλος των δράσεων του συλλόγου μας ολοκληρώνεται στέλνοντας για ακόμη μία φορά το μήνυμα πως η θέληση και η πίστη στο έργο, μπορεί να αποφέρει καρπούς. Για το λόγο αυτό με την εκδήλωση αυτή επίσφραγίζουμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους εθελοντές και για την επόμενη χρονιά!!!


Restaurant-Food Bar-Cafe Sirocco’s
Διαδόχου Παύλου 33, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 210-8942403